Sønderskov Gartner og Kloakmester ApS
Thorupgårds Allé - Vanløse
Man-Fre: 07:00 - 17:00

ANLÆG

Vi har mere end tyve års erfaring med belægninger og beplantninger. Vi laver lige så gerne små renoveringsopgave som en ny belægning på en lille plads eller nye planter i et bed, som omlægning af et større område.

BELÆGNINGER

Vi arbejder i alle typer sten som klinker, beton og granit. Vores erfaringer spænder fra etablering af terrasser, der skal være en fryd for øjet, til indkørsler og køreveje, der lever op til kravene til belægninger til tung trafik. Vi laver også trapper, støttemure og sætter kantsten.

BEPLANTNINGER

Vi udfører alle former for beplantning fra nyanlæg af bede til udskiftning af planterne i en altankasse på en etageejendom. Det kan for eksempel være nyanlæg af bede, omplantning af store rododendron, en ny hæk eller plantning af nye træer.

PLÆNER

Vi løser alle opgaver fra reparation til nyanlæg (både såning og rullegræs). Desuden kan vi tage jordprøver på plænen. Ud fra jordprøven og en besigtigelse rådgiver vi gerne, om den pleje, den har brug for.

GROFT TØMRERARBEJDE

Opsætning og reparation af hegn, carporte, skure og efterisolering af mute og vægge.
Vi har pt. en uddannet tømrer ansat, som gerne vil hjælpe med andre tømreropgaver end de ovennævnte.
I vinterperioden laver vi diverse håndbyggede plantekasser, rustikke borde og bænke, bålpladser mv.

 

img_divider

Fordelen af vores service

Vanding af din græsplæne og er nøglen til at bevare dens frodighed og skønhed. Eksperterne designer dit sprinklersystem omhyggeligt for at sikre maksimal dækning til din græsplæne. Uanset om du leder efter et helt nyt vandingssystem til at vedligeholde din græsplæne.

Udvid dit hjem med en smuk have

Din ejendomsværdi øges mange gange den oprindelige værdi

Æstetisk haveskønhed, der forbedres med alderen

Allround certificerede og forsikrede gartnerier

Vores gartnerier deltager i årlige træningsseminarer