Sønderskov Gartner og Kloakmester ApS
Thorupgårds Allé - Vanløse
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Selvom træ fjerning er valget af sidste udvej, er det undertiden mest nødvendigt. Syge træer, træer, der oprører fortove, forårsager revner i fundamentet, forstyrrer kloakledninger, har haft alvorlig stormskade, eller træer, der simpelthen er for tæt på vigtige strukturer, er alle eksempler på træer, der er modne til fjernelse.

FÆLDNING

Da der ofte er dårlig plads i de grønne områder, udføres næsten al træfældning som topkapning.
Hvis træerne er sunde vil topkapning og beskæring næsten altid foregå ved klatring, men ind imellem bruger vi også lift. Det gælder f.eks. ved syge og gamle træer og når der er elledninger i nærheden. Hvis vi ikke har den nødvendige knowhow, samarbejder vi med en af landets bedste topkapper og det har vi gjort i 15 år.

BESKÆRING

Vi beskærer frugttræer - nye som gamle, og store træer, der skal tyndes ud.

RÅDGIVNING

Vi giver gerne råd om sygdomme i træer, hvilke træer det er bedst at bevare og evt. nyplantning af træer.

BRÆNDE ELLER OPRYDNING

Hvis I ønsker at beholde træet, kan vi kløve det for jer, eller vi kan låne jer en trækløver. Vi har også et mobilt savværk, så hvis I ønsker at bruge træet, vil vi gerne hjælpe jer med at forarbejde det.
Vi har en mindre rodfræser, hvor vi kan fræse mindre og gamle stød/rødder væk. Ved store stød kan vi henvise til en kollega.

 

img_divider

Fordelen af vores service

Vanding af din græsplæne og er nøglen til at bevare dens frodighed og skønhed. Eksperterne designer dit sprinklersystem omhyggeligt for at sikre maksimal dækning til din græsplæne. Uanset om du leder efter et helt nyt vandingssystem til at vedligeholde din græsplæne.

Udvid dit hjem med en smuk have

Din ejendomsværdi øges mange gange den oprindelige værdi

Æstetisk haveskønhed, der forbedres med alderen

Allround certificerede og forsikrede gartnerier

Vores gartnerier deltager i årlige træningsseminarer

Vores landskabsafdeling har mange års erfaring i alle faser af landskabsarkitektur, og vores kundefokuserede tilgang gør os til det bedste landskabsarkitekturfirma!
Vores landskabsafdeling har mange års erfaring i alle faser af landskabsarkitektur, og vores kundefokuserede tilgang gør os til det bedste landskabsarkitektfirma!
Vores landskabsafdeling har mange års erfaring i alle faser af landskabsarkitektur, og vores kundefokuserede tilgang gør os til det bedste landskabsarkitektfirma!
Er du interesseret i denne service? Så lav straks en aftale