Sønderskov Gartner og Kloakmester ApS
Thorupgårds Allé - Vanløse
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Vi hjælper både private, erhvervsvirksomheder og boligselskaber med at vedligeholde haver og grønne områder.

Vi kommer gerne og hjælper, hvis der trænger til en grundig oprydning. Men vi kan også lave en fast aftale, hvor vi f.eks. klipper hækken, beskærer frugttræerne, luger og/eller brænder ukrudtet et fast antal gange om året.

GRÆS

Vi passer og plejer din plæne med f.eks. græsslåning, trimning, kantskæring, gødning og vertikalskæring/fjerner mos.
Ligeledes kan vi forny ældre græsplæner og omlægge og/eller anlægge nye græsplæner.Vi passer en del plæner hele sæsonen, men vi kan også passe dem i en kortere periode - f.eks. i ferien.
Græsslåning på abonnementsform har været et af vores hovedprodukter siden 1998. I den periode har vi lavet ca. 60.000 slåninger og en stor del af vores kunder, har været hos os alle årene. En væsentlig grund til at vores kunder er trofaste er, at de aldrig skal tænke på græsslåning - det ordner vi.

Vi tilbyder to abonnementsordninger:

Norm klipning - her bliver græsset klippet 1 gang ugentligt, når det er i god vækst. Når væksten mindskes bliver der også længere mellem klipningerne. Græsset bliver normalt klippet 22-25 gange pr. sæson. Vi klipper med bioklip. Kanterne trimmes 5-6 gange på en sæson.

Luxus klipning - her bliver græsset klippet sidst på ugen - dvs. torsdag eller fredag (enkelte onsdage kan forekomme). Der er valg mellem bioklip og opsamler - desuden forsøger vi at trimme kanterne hver gang.

ANDRE OPGAVER

Vi udfører også andre småopgaver som reparation af hegn, give træbeskyttelse til træværk, rengøring af diverse overflader samt bortkørsel af affald. Desuden renser vi tagrender, fylder vand på varmeanlægget og andre små opgaver, som man ønsker inde som ude.

VORES OPMÆRKSOMHED ER PÅ DEN MINDSTE DETALJE

Vi forstår, at din ejendom er en stor investering, og vi ønsker, at vores kunder skal vide, at vi er der for dem for at hjælpe dem med at udføre de drømme, de måtte have for den ejendom. Fra nybyggeri til eksisterende landskaber, der har brug for en ansigtsløftning, hjælper vores professionelle personale dig. Vi ønsker, at vores kunder skal være der fra øjeblikket

img_divider

Fordelen af vores service

Vanding af din græsplæne og er nøglen til at bevare dens frodighed og skønhed. Eksperterne designer dit sprinklersystem omhyggeligt for at sikre maksimal dækning til din græsplæne. Uanset om du leder efter et helt nyt vandingssystem til at vedligeholde din græsplæne.

Udvid dit hjem med en smuk have

Din ejendomsværdi øges mange gange den oprindelige værdi

Æstetisk haveskønhed, der forbedres med alderen

Allround certificerede og forsikrede gartnerier

Vores gartnerier deltager i årlige træningsseminarer

Vores haveservice har mange års erfaring i alle faser af gartnerservice, og vores kundefokuserede tilgang gør os til det bedste haveservice firma
Vores haveservice har mange års erfaring i alle faser af gartnerservice, og vores kundefokuserede tilgang gør os til det bedste landskabsarkitektfirma!
Vores haveservice firma har mange års erfaring i alle faser af af gartnerservice, og vores kundefokuserede tilgang gør os til det bedste haveservice firma
Interesseret I Denne Service? Lav En Aftale