Sønderskov Gartner og Kloakmester ApS
Thorupgårds Allé - Vanløse
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Vi udfører autoriseret kloakmesterarbejde. Det gælder opgaver som bortledning af spildevand, regnvand eller drænvand fra ejendommen til offentlig kloak. Da vi har en grøn baggrund, har vi også en stor viden om løsninger på regnvandsproblemer.

Vi løser blandt andet opgaver inden for:

HUSHOLDNINGSSPILDEVAND

Vi sætter pumpebrønde og højvandslukker, laver og reparerer afløb mv. og laver nedsivningsanlæg.

REGNVAND

Vi separerer regnvand fra husholdningens spildevand eller afleder det fra belægninger. Vi håndterer regnvandet med faskiner, regnvandsbede/sumpbede eller en anden løsning (under et kaldet LAR - Lokal Afledning af Regnvand).

DRÆN

Ud over at dræne udearealer laver vi omfangsdræn, stikdræn, sætter drænbrønde og renser/fornyer drænledninger.

Vi sørger for de nødvendige ansøgninger og godkendelser, den kvalitetssikring lovgivningen kræver, samt færdigmelding til bygningsmyndigheden i din kommune.

Vi kan rådgive dig, om der er penge at spare ved at afkoble f.eks. regnvand fra den offentlige kloak. Vi kan også hjælpe dig med at finde ud af hvilke forundersøgelser, der skal til for at finde den rigtige løsning eller få tilladelserne i hus.

Vi er medlem af DGK - De Grønne Kloakmestre

 

 

img_divider

Fordelen af vores service

Vanding af din græsplæne og er nøglen til at bevare dens frodighed og skønhed. Eksperterne designer dit sprinklersystem omhyggeligt for at sikre maksimal dækning til din græsplæne. Uanset om du leder efter et helt nyt vandingssystem til at vedligeholde din græsplæne.

Udvid dit hjem med en smuk have

Din ejendomsværdi øges mange gange den oprindelige værdi

Æstetisk haveskønhed, der forbedres med alderen

Allround certificerede og forsikrede gartnerier

Vores gartnerier deltager i årlige træningsseminarer