Sønderskov Gartner og Kloakmester ApS
Thorupgårds Allé - Vanløse
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Vi hjælper både private, erhvervsvirksomheder og boligselskaber med at vedligeholde haver og grønne områder.
Vi kommer gerne og hjælper, hvis der trænger til en grundig oprydning. Men vi kan også lave en fast aftale, hvor vi f.eks. klipper hækken, beskærer frugttræerne, luger og/eller brænder ukrudtet et fast antal gange om året.

ANDRE OPGAVER

Ud over det almindelige vedligehold tilbyder vi også græsklipning, snerydning samt træfældning og beskæring.Vi udfører også andre småopgaver som reparation af hegn, give træbeskyttelse til træværk, rengøring af diverse overflader samt bortkørsel af affald. Desuden renser vi tagrender, fylder vand på varmeanlægget og andre små opgaver, som man ønsker inde som ude.

VÆR SIKKER PÅ AT DIN GRÆSPLÆNE STÅR PERFEKT

Vi forstår, at din ejendom er en stor investering, og vi ønsker, at vores kunder skal vide, at vi er der for dem for at hjælpe dem med at udføre de drømme, de måtte have for den ejendom. Fra nybyggeri til eksisterende landskaber, der har brug for en ansigtsløftning, hjælper vores professionelle personale dig. Vi ønsker, at vores kunder skal være der fra øjeblikket.

img_divider

Fordelen af vores service

Vanding af din græsplæne og er nøglen til at bevare dens frodighed og skønhed. Eksperterne designer dit sprinklersystem omhyggeligt for at sikre maksimal dækning til din græsplæne. Uanset om du leder efter et helt nyt vandingssystem til at vedligeholde din græsplæne.

Udvid dit hjem med en smuk have

Din ejendomsværdi øges mange gange den oprindelige værdi

Æstetisk haveskønhed, der forbedres med alderen

Allround certificerede og forsikrede gartnerier

Vores gartnerier deltager i årlige træningsseminarer