Sønderskov Gartner og Kloakmester ApS
Thorupgårds Allé - Vanløse
Man-Fre: 07:00 - 17:00

NÅR DÅRLIGT VEJR INDTRÆDER, SÅ BEHØVER DU IKKE AT BEKYMRE DIG

Sne- og is fjernelse kan tilpasses til dit behovsniveau. Vi har udstyr til at imødekomme enhver bolig- eller erhvervskunde, samtidig med at vi giver den bedst mulige løsning i området. Fra en enkel anvendelse af fortovets is smelte produkt til bred skala motor hugger pløjning af gader og parkeringspladser, kan vi levere udstyr og dygtige teams til at håndtere udfordringerne i vintervejr.

VI ADMINISTRER DIN EJENDOM 24 TIMER I DØGNET

Vi rydder primært sne i Vanløse, Valby og Frederiksberg, for ejendomme, erhvervsvirksomheder, kirker, butikker, grundejerforeninger og private. Størstedelen af vores kunder har vi haft i mange år. Vi ved, at der er stor forskel på den enkelte kundes behov. Derfor vil vi gøre meget for at opfylde nye kunders ønsker, så længe det ikke betyder, at vi svigter vores gamle kunder.

De sidste par år, har vi forsøgt at have et lager af salt, så vi ikke er de første, der løber tør.

img_divider

Fordelen af vores service

Vanding af din græsplæne og er nøglen til at bevare dens frodighed og skønhed. Eksperterne designer dit sprinklersystem omhyggeligt for at sikre maksimal dækning til din græsplæne. Uanset om du leder efter et helt nyt vandingssystem til at vedligeholde din græsplæne.

Udvid dit hjem med en smuk have

Din ejendomsværdi øges mange gange den oprindelige værdi

Æstetisk haveskønhed, der forbedres med alderen

Allround certificerede og forsikrede gartnerier

Vores gartnerier deltager i årlige træningsseminarer

Vores landskabsafdeling har mange års erfaring i alle faser af landskabsarkitektur, og vores kundefokuserede tilgang gør os til det bedste landskabsarkitekturfirma!
Vores landskabsafdeling har mange års erfaring i alle faser af landskabsarkitektur, og vores kundefokuserede tilgang gør os til det bedste landskabsarkitektfirma!
Vores landskabsafdeling har mange års erfaring i alle faser af landskabsarkitektur, og vores kundefokuserede tilgang gør os til det bedste landskabsarkitektfirma!
interesseret i denne service kontakt os